Παιδοδοντία

Η πρόληψη είναι η σημαντικότερη υπηρεσία που θα πρέπει να παρέχουν οι γονείς στα παιδιά τους και στο οδοντιατρείο. Εμείς αναλαμβάνουμε να φεύγουν με χαμόγελο από το οδοντιατρείο!

odontiatros_triadi_paidodontia_about (1)

Χρειάζεται ενημέρωση γονέων

Στο φάσμα της παιδοδοντίας περιέχονται πολλές εργασίες και εφαρμογές. Κύριο μέλημά  είναι η σωστή ενημέρωση των γονέων για τη στοματική υγεία των παιδιών τους.

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη, ο οδοντίατρος, θα καταγράψει το πλήρες ιατρικό ιστορικό σας. Εάν η κατάσταση της υγείας σας μεταβληθεί με την πάροδο του χρόνου, πρέπει απαραιτήτως να τον ενημερώσετε.

Συχνές επισκέψεις στην οδοντίατρο γίνονται τόσο για έλεγχο αλλά και για να συνηθίζουν τα παιδιά τις τακτικές επισκέψεις αλλά και την εκπαίδευσή τους, γύρω από την προληπτική φροντίδα των δοντιών.

Ιδανικά, τα παιδιά χρειάζεται να επισκέπτονται την οδοντίατρο κάθε έξι μήνες. Έτσι διατηρούνται τα δόντια τους καθαρά, γίνονται ανθεκτικότερα και προλαμβάνονται τα οδοντιατρικά προβλήματα.

Η πρόληψη συνίσταται στους παρακάτω παράγοντες:

Στοματικός και οδοντικός έλεγχος: Ελέγχουμε τη σύγκλειση (δάγκωμα), τους μαλακούς ιστούς, τη γλώσσα και φυσικά όλα τα δόντια, ένα προς ένα, για τυχόν προβλήματα.

Φθορίωση: Τοποθετούμε φθόριο με τη μορφή Gel ή βερνικιού στα δόντια των παιδιών μια φορά το εξάμηνο

Αποτρύγωση (καθαρισμός των δοντιών): Απομακρύνουμε την οδοντική μικροβιακή πλάκα και την πέτρα

Sealants : Τοποθετούμε προληπτικές εμφράξεις οπών και σχισμών για την αποφυγή τερηδονισμού των μασητικών επιφανειών των οπίσθιων δοντιών.

 

odontiatros_triadi_thessaloniki_dontaki_gr

Παιδοδοντία: υπόθεση γονέων

Κλείστε σήμερα μία επίσκεψη στο οδοντιατρείο της Αιμιλίας Μπιντιβάνου, για να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τα παιδιά σας, χωρίς φόβο.

odontiatros_triadi_thessaloniki_office

Πέρα από την παιδοδοντία

Στο dontaki θα βρείτε προσφέρει μία πληθώρα από οδοντιατρικές υπηρεσίες: καθαρισμός δοντιών, θεραπεία ουλίτιδας, σφραγίσματα δοντιών, τοποθέτηση όψεων πορσελάνης, εμφυτεύματα δοντιών, ολοκεραμικές θήκες, στεφάνες δοντιών, μερική και ολική οδοντοστοιχία, απονεύρωση δοντιού, παιδοδοντία, λεύκανση δοντιών, συμβουλές, αντιμετώπιση οδοντικών τραυματισμών και αισθητικών αποκαταστάσεων.