Υπηρεσίες Οδοντιατρικής

Η Αιμιλία Μπιντιβάνου, Οδοντίατρος Τριάδι Θεσσαλονικης, προσφέρει μία πληθώρα από οδοντιατρικές υπηρεσίες: καθαρισμός δοντιών, θεραπεία ουλίτιδας, σφραγίσματα δοντιών, τοποθέτηση όψεων πορσελάνης, εμφυτεύματα δοντιών, ολοκεραμικές θήκες, στεφάνες δοντιών, μερική και ολική οδοντοστοιχία, απονεύρωση δοντιού, παιδοδοντία, λεύκανση δοντιών, συμβουλές, αντιμετώπιση οδοντικών τραυματισμών και αισθητικών αποκαταστάσεων.

Do not forget to set image alt text!

Οδοντιατρική θεραπεία γύρω από το χαμόγελο!

Η προσέγγιση γίνεται εξατομικευμένα, ώστε να δώσουμε λύση όχι μόνο στα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αλλά και να δώσουμε πίσω ξανά το χαμόγελο που σας αξίζει!

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε, τί άλλο, ανακούφιση! Έπειτα, θα συζητήσουμε μαζί και θα προτείνουμε τις μορφές της οδοντιατρικής θεραπείας που θα επιλέξετε, ώστε να εξασφαλίσουμε μία δια βίου καλή στοματική υγεία.

Οδοντιατρικό πρόβλημα;

Κανένα πρόβλημα! Η Αιμιλία Μπιντιβάνου, οδοντίατρος Τριάδι Θεσσαλονίκης, προσφέρει οδοντιατρικές υπηρεσίες με χαμόγελο στο ιδιωτικό της οδοντιατρείο. Εποικινωνήστε μαζί μας σήμερα μία επίσκεψη.

Do not forget to set image alt text!

Οδοντιατρική θεραπεία γύρω από το χαμόγελο!

Στο dontaki.gr μεριμνούμε για την καλή σχέση του παιδιού με την στοματική του υγεία. Ενημερώνουμε και συμβουλεύουμε τους γονείς για την αξία της προληπτικής φροντίδας που χρειάζεται το παιδί, για ένα καθαρό και υγιές χαμόγελο

Αν και η προληπτική οδοντιατρική κάνει θαύματα, η φθορά, ο τραυματισμός, η διατροφή, η τερηδόνα στα δόντια, απαιτούν την έγκαιρη αντιμετώπιση και αποκατάσταση οδοντιατρικών προβλημάτων που προκύπτουν.

Σχέση εμπιστοσύνης

Μία ευχάριστη εμπειρία στον οδοντίατρο, δημιουργεί θετικές αναμνήσεις για το παιδί. Χωρίς φόβο λοιπόν, η πρόληψη και η τακτική επίσκεψη για την στοματική υγεία, εξασφαλίζει μία σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του παιδιού σας και του οδοντίατρου.

Do not forget to set image alt text!