Αισθητική οδοντιατρική

Ένα χαμόγελο δεν είναι απλή υπόθεση! Απαιτεί εξατομικευμένη συμβουλευτική για να βρούμε μαζί την κατάλληλη θεραπεία για εσάς!

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης ( veneers ) είναι λεπτές «φλίδες» πορσελάνης στο επιθυμητό σχήμα και χρώμα οι οποίες συγκολλούνται στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

Είναι φτιαγμένες από πορσελάνη η οποία είναι ένα κεραμικό υλικό πολύ πιο ανθεκτικό από τη σύνθετη ρητίνη. Το χρώμα των όψεων από πορσελάνη δεν αλλάζει είτε από το πέρας των ετών είτε λόγω διατροφικών συνηθειών και γενικότερα οι όψεις πορσελάνης παρουσιάζουν μεγαλύτερη αντοχή στη θραύση συγκρινόμενες με τις όψεις ρητίνης.

odontiatros_triadi_thessaloniki_opseis_porselanis
odontiatros_triadi_aisthitiki_odontiatriki_main

Ολοκεραμικές Θήκες

Η εσωτερική επιφάνεια των ολοκεραμικών στεφανών είναι κατασκευασμένη και αυτή από κεραμικό υλικό του οποίου η αντοχή πλέον είναι σχεδόν ισάξια με αυτής του μετάλλου. Η απουσία του μετάλλου στο εσωτερικό της θήκης είναι αυτή που χαρίζει το  αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και την διαπερατότητα του φωτός όπως και στα φυσικά δόντια.
Επιλέγοντας ολοκεραμικές θήκες η αισθητική του αποτελέσματος καθώς η διαφάνειά τους είναι όμοια με αυτή των φυσικών δοντιών. Όταν φέρουμε μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι μετά το πέρας των ετών υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθεί ένα αντιαισθητικό γκρι χρώμα στη γραμμή των ούλων , το οποίο μπορεί να οφείλεται είτε σε υποχώρηση των ούλων είτε στην οξείδωση του μετάλλου. Κατί τέτοιο φυσικά δεν μπορεί να συμβεί εαν φέρουμε ολοκεραμικές αποκαταστάσεις αφού κατασκευάζονατι χωρίς μέταλλο!

Λεύκανση δοντιών στο οδοντιατρείο

Η διαδικασία της λεύκανσης στο ιατρείο διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Αφού απομονωθούν τα ούλα με ειδικό φωτοπολυμεριζόμενο υλικό γίνεται η τοποθέτηση του υλικού λεύκανσης στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών.  Συνήθως πραγματοποιούνται 3 κύκλοι λεύκανσης, ο καθένας εκ των οποίων διαρκεί 15 λεπτά και φυσικά στην έναρξη κάθε κύκλου ανανεώνεται το υλικό λεύκανσης.

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Μετά από τη λήψη αποτυπωμάτων, από τον οδοντίατρο, της άνω και κάτω γνάθου κατασκευάζονται εξατομικευμένα «μασελάκια» μέσα στα οποία τοποθετείται από τον ασθενή

odontiatros_triadi_aisthitiki_odontiatriki_te (1)
odontiatros_triadi_thessaloniki_office

Πέρα από την αισθητική οδοντιατρική

Στο dontaki θα βρείτε προσφέρει μία πληθώρα από οδοντιατρικές υπηρεσίες: , θεραπεία ουλίτιδας, σφραγίσματα δοντιών,  εμφυτεύματα δοντιών, στεφάνες δοντιών, μερική και ολική οδοντοστοιχία, απονεύρωση δοντιού, παιδοδοντία, συμβουλές, αντιμετώπιση οδοντικών τραυματισμών και αισθητικών αποκαταστάσεων.