Σχετικά

To dontaki.gr είναι η ιστοσελίδα της Αιμιλίας Μπιντιβάνου, Οδοντίατρος Τριάδι Θεσσαλονίκης. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Τριαδίου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 25, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Από το 2017, προσφέρουμε συμβουλές για προληπτική φροντίδα δοντιών σε μικρούς και μεγάλους, οδοντιατρική θεραπεία για ό,τι σας ταλαιπωρεί και συμβάλλουμε για ένα υγιές, όμορφο χαμόγελο, γεμάτο αυτοπεποίθηση!

Με λίγα λόγια

Η Αιμιλία Μπιντιβάνου είναι Οδοντίατρος- Προσθετολόγος, απόφοιτος από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο με Κατεύθυνση την Προσθετική και Προσθετική επί Εμφυτευμάτων από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το κλινικό της ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αισθητική του χαμόγελου, αξιοποιώντας τις πλέον βέλτιστες και σύγχρονες μεθόδους για ένα δια βίου υγιές και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η Αιμιλία Μπιντιβάνου από τις σπουδές τις έως και σήμερα εξελίσσεται: συμμετέχει διαρκώς σε μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια, παρακαλουθώντας την εξέλιξη της Οδοντιατρικής Επιστήμης.

odontiatros_triadi_prosthetiki_odontiatriki_main

Αισθητική

Η προσέγγιση γίνεται εξατομικευμένα, ώστε να δώσουμε λύση όχι μόνο στα αισθητικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε, αλλά και να δώσουμε πίσω ξανά το χαμόγελο που σας αξίζει!

odontiatros_triadi_geniki_odontiatriki_main (1)

Γενική

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε, τί άλλο, ανακούφιση! Έπειτα, θα συζητήσουμε μαζί και θα προτείνουμε τις μορφές της οδοντιατρικής θεραπείας που θα επιλέξετε, ώστε να εξασφαλίσουμε μία δια βίου καλή στοματική υγεία

odontiatros_triadi_aisthitiki_odontiatriki_main

Προσθετική

Αν και η προληπτική οδοντιατρική κάνει θαύματα, η φθορά, ο τραυματισμός, η διατροφή, η τερηδόνα στα δόντια, απαιτούν την έγκαιρη αντιμετώπιση και αποκατάσταση οδοντιατρικών προβλημάτων που προκύπτουν.

odontiatros_triadi_paidodontia_about (1)

Παιδοδοντία

Στο dontaki.gr μεριμνούμε για την καλή σχέση του παιδιού με την στοματική του υγεία. Ενημερώνουμε και συμβουλεύουμε τους γονείς για την αξία της προληπτικής φροντίδας που χρειάζεται το παιδί, για ένα καθαρό και υγιές χαμόγελο.

Ψάχνετε Οδοντίατρος Τριάδι;

Σκοπός μας είναι να αντιμετωπίζουμε ό,τι σας ταλαιπωρεί και να σας βλέπουμε με ένα υγιές χαμόγελο, γεμάτο αυτοπεποίθηση! Καλέστε μας σήμερα και κλείστε μία επίσκεψη στο ιατρείο μας που βρίσκεται στο Τριάδι, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.